5x Roze Keukenmachines: een eyecatcher in de keuken

Ben jij ook zo dol op de kleur roze? Zó dol dat je zelfs wel een roze keukenmachine op je aanrecht wil? Bekijk hier de selectie met 5 mooie, roze keukenmachines die écht een eyecatcher zijn in de keuken. 

1. KitchenAid Artisan Keukenmachine Roze

De KitchenAid Artisan keukenmachine is geliefd vanwege het retro design en de vele kleuren waarin je deze keukenmachine kunt krijgen. Zo is er altijd wel een kleur die jij mooi vindt! Wist je dat de KitchenAid Artisan in meer dan 20 kleuren verkrijgbaar is? En roze mag natuurlijk ook niet ontbreken in het assortiment.

Dit is de KitchenAid Artisan in de kleur Zijderoze, een zachte, pastelkleur roze. Met deze kleur wordt je nieuwe keukenmachine echt de eyecatcher van de keuken.

Deze keukenmachine wordt geleverd met 2 RVS-mengkommen (3 liter en 4,8 liter). Bij de aankoop van deze roze keukenmachine krijg je ook een kneedhaak, draadgarde en menghaak. Zo kun je cakebeslag en slagroom mixen en zelfs deeg kneden. Ook voor zwaar deeg is de KitchenAid Artisan keukenmachine geschikt.

Shop de KitchenAid Artisan Zijderoze:

Roze Artisan keukenmachine

2. Lidl Keukenmachine Roze

Had jij ooit gedacht dat je een fantastische, goedkope én roze keukenmachine gewoon bij Lidl kon vinden? Lidl keukenmachines zijn sinds het moment dat ze worden aangeboden in de webshop een absolute hit. En wij snappen wel waarom, want deze keukenmachine is een prima keukenmachine, zeker voor de prijs, want je betaalt nog geen 60 euro voor deze roze keukenmachine. 

De roze Lidl Keukenmachine heeft een vermogen van 600 Watt, 8 snelheden en een hele ruime mengkom van ruim 5 liter. Hierin heb je dus alle ruimte om het lekkerste beslag en deeg te bereiden. De keukenmachine wordt standaard geleverd met een garde en deeghaak. Voor het kneden van licht deeg (bijvoorbeeld voor koekjes), kun je deze roze keukenmachine dus ook gebruiken. Voor zwaarder deeg (bijvoorbeeld voor brood of pizza) is het vermogen van deze keukenmachine waarschijnlijk niet groot genoeg.

Geef je keuken een verrassende én kleurrijke twist met de roze Silvercrest keukenmachine van Lidl.

Shop de Lidl Roze Keukenmachine:

SILVERCREST® Keukenmachine lichtroze

3. Smeg Keukenmachine Roze

Nog een echte eyecatcher op het aanrecht: de zachtroze keukenrobot van Smeg

Met deze retro keukenmachine haal je de direct de sfeer van de fifties in huis (en je keuken). Smeg is bekend om de retro vormgeving, neutrale kleuren en zachte, pastelkleuren (zoals deze toffe pastel mintgroene kleur!), en natuurlijk ook om de kwaliteit van het merk. Deze keukenmachine neemt al het werk uit handen: van het kneden van zwaar deeg tot het mixen van beslag.

De Smeg keukenmachine heeft een vermogen van 800 watt en maar liefst 10 snelheden. De roestvrijstalen mengkom heeft een inhoud van 4,8 liter.

Deze Smeg keukenmachine koop je met een garde, aluminium klopper en deeghaak en schenk- en spatdeksel zodat je ingrediënten zonder te knoeien toe kunt voegen. Je kunt je Smeg keukenmixer bovendien verder uitbreiden met pastarollers, -snijders en -makers, een voedselmolen en een raspset.

Shop de Smeg Roze Keukenmachine:

4. Bestron Roze Keukenmachine

De Bestron Kitchen Master keukenmachine in de kleur roze, is een super multifuncationele keukenmachine met een kneed-, roer- klop- én mixfunctie. Met de aanschaf van deze keukenmachine heb je meteen een zeer compleet keukenapparaat voor al jouw baksels. En dat ook nog in de kleur roze. 

De roze AKM900SDP keukenmachine van Bestron heeft een vermogen van 1.000 Watt, zes snelheden en een pulsestand. De planetaire beweging zorgt voor een ultiem mengbereik en bereikt alle hoekjes van de kom. De roestvrijstalen mengkom heeft een inhoud van 2,5 liter en is geschikt voor maximaal 500 gram deeg tegelijk.

Bestron roze keukennmachine

5. Clatronic Roze Keukenmachine

We sluiten het rijtje af met de roze keukenmachine van Clatronic. Deze zuurstokroze keukenmachine is super betaalbaar en met een vermogen van 1.000 Watt een krachtige keukenmachine voor diverse toepassingen. De roestvrijstalen mengkom is 5 liter en is geschikt voor maximaal 3 kilo deeg. Met de garde, kneedhaak en deeghaak kun je het meest diverse beslag en deeg bereiden.

Op zoek naar een andere kleur keukenmachine? Bekijk ook de leukste zwarte keukenmachines, rode keukenmachines en mintgroene keukenmachines die we op De Beste Keukenmachine hebben verzameld voor je.