Lidl keukenmachine kopen?

Op zoek naar een hele betaalbare keukenmachine, staafmixer of blender met een modern design? Dan ben je bij Lidl aan het juiste adres. In de webshop van Lidl koop je jouw gloednieuwe keukenapparaat voor een hele fijne prijs.

Betaalbare keukenmachines van Lidl

Misschien doe je regelmatig je boodschappen bij Lidl, maar wist je dat je hier ook aan het juiste adres bent voor keukenmachines? Zowel in diverse Lidl-winkels als in de webshop van Lidl shop je hele toffe keukenmachines met opvallende, moderne designs. Misschien heb je de keukenmachines al gespot in de folder en wil je er nu één online aanschaffen. 

Bekijk op deze pagina een overzicht van de Lidl staafmixers, keukenmachines en blenders die je online kunt kopen bij Lidl.

Keukenmachine Lidl: een goede, betaalbare keukenmixer?

Deze enorm betaalbare keukenmachine van Lidl van het merk SILVERCREST heeft 8 standen verstelbare snelheid, voor het kneden van deeg, roeren van beslag en mixen van bijvoorbeeld eiwitten. De SILVERCREST professionele keukenmachine heeft 10 snelheden, een zeer ruime mengkom mét handvat en een inhoud van maar liefst 6,3 liter en een krachtig vermogen van 1.300 Watt.

Naast keukenmixer, fungeert deze keukenmachine ook als blender. Bovenop de keukenmachine kun je namelijk een blender bevestigen voor het blenden van smoothies, sapjes, soepen en meer. 

Voor dit lage bedrag krijg je een keukenmachine met enorm goede prestaties. 

Let op: de keukenmachines van Lidl zijn slechts beperkt beschikbaar in de webshop. Zijn ze uitverkocht? Kijk dan even bij een Lidl winkel bij jou in de buurt of houd de Lidl folder in de gaten.

Lidl Keukenmachine

Staafmixer van Lidl

Naast keukenmachines, vind je bij Lidl ook staafmixers. Ook deze zijn van het merk SILVERCREST. Kies voor een pastel staafmixer in lichtroze of mintgroen of ga voor de neutrale, antraciet staafmixer. De Lidl staafmixers zijn geschikt voor het fijnhakken, mixen en pureren van ingrediënten, hebben een prima vermogen van 350 Watt en beschikken over een turboknop voor het verwerken van harde ingrediënten. 

Andere merken staafmixers & keukenmixers bij Lidl

Naast het merk SILVERCREST shop je bij Lidl ook regelmatig staafmixers en handmixers van andere merken. En natuurlijk voor de fijne prijzen die je gewend bent van Lidl! Het assortiment keukenapparaten van andere merken wisselt regelmatig. Houd daarom de folders én de website van Lidl in de gaten voor fijne aanbiedingen op goede merken staafmixers en handmixers.