Lidl keukenmachine kopen?

Op zoek naar een hele betaalbare keukenmachine, staafmixer of blender met een modern design? Dan ben je bij Lidl aan het juiste adres. In de webshop van Lidl koop je jouw gloednieuwe keukenapparaat voor een hele fijne prijs.

Betaalbare keukenmachines van Lidl

Misschien doe je regelmatig je boodschappen bij Lidl, maar wist je dat je hier ook aan het juiste adres bent voor keukenmachines? Zowel in diverse Lidl-winkels als in de webshop van Lidl shop je sinds kort hele toffe keukenmachines met opvallende, moderne designs. Misschien heb je de keukenmachines al gespot in de folder en wil je er nu één online aanschaffen. 

Bekijk op deze pagina een overzicht van de Lidl staafmixers, keukenmachines en blenders die je online kunt kopen bij Lidl.

Lidl keukenmachine

Deze enorm betaalbare keukenmachine van Lidl heeft 8 standen verstelbare snelheid, voor het kneden van deeg, roeren van beslag en mixen van bijvoorbeeld eiwitten. De keukenmachine heeft een zeer ruime mengkom met een inhoud van 5 liter en een sterke motor van 600 Watt. Ga voor een zwarte of witte, neutrale keukenmachine of kies één van de opvallende kleuren mintgroen of lichtroze.

Staafmixer van Lidl

Naast keukenmachines, vind je bij Lidl ook staafmixers. Ook deze zijn van het merk SILVERCREST en herken je direct door de zwarte of kleurrijke buitenkant. Hoe leuk staat dit in je keuken?! De staafmixers hebben een krachtig vermogen van 600 Watt en beschikken over een turboknop voor het verwerken van harde ingrediënten. Ook wordt er standaard een mixbeker van 0,7 liter meegeleverd en een garde waarmee je beslag kunt mixen. Kortom: een hele multifunctionele staafmixer voor een hele fijne prijs.