Black Friday 2020: Keukenmachines, foodprocessors, handmixers en meer!

Wil je jouw nieuwe keukenmachine met korting scoren? Op deze pagina vind je een overzicht van alle Black Friday acties in 2020 voor keukenmachines, foodprocessors, handmixers en staafmixers.

Nog even wachten tot Black Friday...
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Op dit moment zijn de Black Friday acties voor keukenmachines nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten en profiteer van korting!

Black Friday Keukenmachines

Op vrijdag 27 november 2020 is het weer zover: Black Friday barst dan los! Het jaarlijkse kortingsevenement is al een tijd lang superpopulair in Amerika, maar sinds een aantal jaar wordt Black Friday ook een steeds groter fenomeen in Nederland. De laatste jaren wordt Black Friday steeds populairder en groeit het aantal winkels en webshops dat jaarlijks meedoet, flink. De laatste jaren doen veel webshops zelfs aan een heuse Black Friday week, waardoor je al de gehele week vooraf Black Friday profiteert van leuke kortingsacties en aanbiedingen. Black Friday is dan ook hét moment om dat ene item van je wishlist te scoren, met flinke kortingen, tot soms wel 90%!

Op De Beste Keukenmachine hebben we alle deals voor keukenmachines in de gaten gehouden en alvast voor jou verzameld. Door deze te goed te monitoren in combinatie met onze expertise op het gebied van keukenmachines, hebben we de allerbeste deals voor keukenmachines & foodprocessors op deze pagina verzameld. Bekijk hier de beste Black Friday deals voor jouw keukenmachine.

Black Friday: keukenmachine of foodprocessor kopen?

Wist je dat een keukenmachine en een foodprocessor daadwerkelijk verschillen van elkaar? Een keukenmachine is vaak populair bij bakfans. Zowel amateurbakkers als professionele bakkers zweren bij het gebruik van een keukenmachine om het mooiste beslag te maken voor taarten, cakes en meer. Met de keukenmachine wordt namelijk al het zware werk automatisch voor je gedaan: van eiwit opkloppen, tot beslag mixen en deeg kneden.  

Een foodprocessor is juist in trek bij bak- en kookfans die méér willen met hun machine dan alleen bakken. Door de verschillende opzetstukken van een foodprocessor, kun je naast mixen en kneden, ook ingrediënten raspen, hakken, pureren of blenden. Foodprocessors hebben een dichte mengkom, terwijl keukenmachines een open kom hebben. Ook qua model verschillen beide machines van elkaar: een foodprocessor is vaak wat smaller en hoger dan een keukenmachine.

Keukenmachine met korting kopen tijdens Black Friday

Keukenmachines zijn er in allerlei verschillende prijsklassen. Je hebt al een keukenmachine voor een paar tientjes, maar de machines van hihg-end merken zoals KitchenAid of Magimix zijn al snel duurder dan €500,-. Of je nu voor een goedkope keukenmachine of luxe exemplaar gaat, korting op de aanschaf van je keukenmachine is altijd mooi meegenomen.

Ga je een keukenmachine kopen tijdens Black Friday? Bedenk dan eerst over welke functionaliteiten jouw nieuwe keukenmachine of foodprocessor moet beschikken, voordat je je zoektocht start. Bepaal ook je budget, het merk dat je wil kopen en vergeet niet om reviews te checken van de machine voordat je deze koopt. 

KitchenAid Black Friday

Eén van de populairste merken waarvan bakliefhebbers elk jaar weer hopen ze met flinke korting te scoren tijdens Black Friday, is KitchenAid. Dit luxe en populaire merk van keukenmachines is een lust voor het oog, maar heeft ook een aardig prijskaartje. Voor een KitchenAid keukenmachine betaal je minimaal €300,-. Een leuke korting op de aanschaf van je KitchenAid keukenmachine is dan ook altijd welkom!

De KitchenAid Black Friday deals worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Kenwood keukenmachines Black Friday

Nog zo’n mooi, luxe merk waarbij een fijne korting op de aanschafprijs geen enkel probleem is: Kenwood. De Kenwood Kitchen Chef keukenmachines behoren al jarenlang tot de beste keukenmachines in Europa. En wij snappen wel waarom; een strak uiterlijk, hoog vermogen en veel functionaliteiten waardoor de Kenwood keukenmachines meer dan compleet zijn. Tijdens Black Friday koop je jouw nieuwe Kenwood keukenmachine met mooie kortingen.

De Kenwood Black Friday deals worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.