Review: Philips Avance Collection Blender

De Philips Avance Collection Blender is al jarenlang één van de meest verkochte blenders in diverse webshops. Tijd om te ontdekken waarom dat is! Lees hier alles wat je moet weten over deze blender en ontdek waar je de Philips Avance Collection Blender het goedkoopst kunt aanschaffen.

Philips Avance Collection Blender HR3655/00

Over de Philips Avance Collection Blender

Met de HR3655/00 Avance Collection blender van Philips, die beschikt over een zogenaamde Problend 3D-technologie, bereid je super makkelijk lekkere en gezonde smoothies, sportshakes, milkshakes, soepen, sauzen en meer. De blender heeft meerdere snelheden, een mengkan van 2 liter en een vermogen van 1.400 Watt wat ervoor zorgt dat alle ingrediënten – hard of zacht – doeltreffend worden gemalen voor extra gladde resultaten. Daarnaast is deze blender voorzien van een ijscrushfunctie. Zo kun je ijsklontjes crushen voor in je cocktail of bevroren fruit toevoegen om daar een gezonde, ijskoude smoothie van te maken. Nog meer kracht nodig? Dan is de pulsestand ideaal. De blenderkan en eventuele accessoires kun je allemaal eenvoudig wassen in de vaatwasser.

Je kunt deze blender optioneel kopen met twee handige meeneem-bekers die elk 600 ml groot zijn. Zo kun je jouw smoothie makkelijk meenemen onderweg.

Voordelen en nadelen

Wat zijn de voordelen en nadelen van deze Philips blender?

Voordelen

  1. Perfect voor het crushen van ijsblokjes en bevroren fruit
  2. Zeer krachtig met een hoog vermogen van 1.400 Watt
  3. Makkelijk schoon te maken
  4. Ruime blenderkan van 2 liter
  5. Veel snelheden en een pulsestand
  6. Afneembare bodem
  7. Blijft stevig op het aanrecht staan door de zuignapjes

Nadelen

  1. De glazen kan is relatief zwaar en breekbaar
  2. Grove of harde/bevroren ingrediënten blijven soms in de blenderkan hangen

Reviews Philips Avance Collection Blender

Tijd om wat reviews te bekijken van gebruikers die de Philips Avance Collection Blender zelf hebben gekocht en uitgeprobeerd. Want wie kan er ons nu beter vertellen of deze blender het kopen waard is, dan mensen die het apparaat zelf hebben ervaren?

Review op de website van MediaMarkt:

“Ik had altijd een goedkope blender in de keuken staan, die ik daarom eigenlijk amper gebruikte, want hij was niet heel bijzonder. Nu ik deze blender van Philips heb gekregen, gebruik ik hem zeker heel veel vaker. Hij werkt perfect voor smoothies en ijsblokjes kapot maken. Ik merk dat hij met de losse bekers soms wel eens moeite heeft om hetgene te pakken wat ik er heb ingestopt, omdat daarbij de producten soms bovenin dan blijven hangen wanneer je hem op de blender basis zet. Het verwisselen van de bekers en de kan is super makkelijk door de losse messen en de ring die je daarbij gebruikt. Ook super makkelijk schoon te maken, bij mij gaat alles gewoon in de vaatwasser.”

Waar koop je de Philips Avance Collection Blender het goedkoopst?

De prijzen worden op deze pagina dagelijks automatisch bijgewerkt. Zo hoef je niet zelf de zoektocht de starten naar de goedkoopste Philips Avance Collection Blender, maar zie je in dit overzicht in één oogopslag waar je de staafmixer op dit moment het goedkoopst kunt aanschaffen. Je vindt hieronder een overzicht van alle Avance Collection Blenders die op dit moment online te koop zijn.